Sub Rosa

Még egy hét…

Jobb oldalt, láthatjátok, külön szedtem a várandós-kismama blogokat. Ma találtam néhányat, amiket szíves-örömest a figyelmetekbe ajánlok.
Nem egy jó nap áll a hátam mögött. Amit elterveztem, a negyedét sem tudtam végrehajtani. Csak az esti film éltetett. Lusta voltam, de nagyon. Legszívesebben egész nap aludtam volna.
Ez azért is lehetett, mert fél 5-től fel vagyok. Sajnos a lakásunk egyszobás garzon, ami azt jelenti, hogy még az étkezőnk is egyben van a hálószobánkkal, így nincs ilyenkor lehetőségem, hogy különvonuljak. Mr. Férfit meg nem szívesen ébresztem fel, hiszen így is korán kel, és későig dolgozik. Végső megoldásként e-könyvet olvastam a paplan alatt.
Amikor már kelni lehetett volna, bealudtam. Olyan voltam, mint egy felmosórongy. A reggeli tejeskávém (erről még nem tudtam lemondani, talán nem is fogok) hozott vissza az életbe, és végre a tej véget vetett a napok óta tartó székrekedésemnek (most valahogy nem fájt miatta a hasam, más miatt fájt). Tegnap a színházban felment a savam, amitől égett a gyomrom, és úgy tűnt ez az érzés ma is állandó vendégem maradt. Sőt ehhez még hozzájött az a fura állandóan érző has, ami a menses előtt szokott megjelenni. Viszont a Norculotból van még 4 szem, a 20. CN-nél tartok, legalább 5 nap kell ahhoz, hogy megjöjjön.
A mellem eddig nagyon érzékeny volt, mára viszont nem is éreztem – csak akkor, ha a kezemmel külön megnyomkodtam. Az ugye nem számít?
Ha jól számolom és múlt hét hétfő környékén volt ovum, akkor még csak 7 nap telt el, semelyik teszt sem mutatja ki. Vasárnapig-hétfőig várnom kell még, azaz kb. 8 napot. Nem bírom ki!
Van valami tippetek ezekre a napokra? Kérlek, írjatok valamit!

Ritkán jönnek az új beszámolóim? Türelmetlenül olvasnál? Kövess Facebookon a - majdnem - napi frissekért!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!