Sub Rosa

Zenedélután

Zseb nagyon nyugtalan a napokban. Tegnapelőtt este sírdogált egy órát, amit megduplázott tegnap. Ma még nincs öt óra, de már a délután azzal telt, hogy a mami aludt, a nagy fáradtságtól* sírt. Hol ideraktam hol oda, miközben a Phantom of the Operát hallgattuk. Az hittem, hogy mindegyik számot oda-visszafújom a musicalből, mert a 2004-es filmet moziban csak négyszer (!) láttam, videón meg megszámlálhatatlanul sokszor. Erre ebbe a klipbe botlom:
Ezek után ugye érthető, miért nem Raoul volt nálam a favorit? Gerard Butler valami… eszméletlen! Imádom!
Egyébként a hét elején meglátogatott minket Fló. Gyönyörű hímzést kapott tőle Zseb. A neve, a születési ideje, súlya és hossza szerepel rajta. Mr. Férfi küldte el neki még a kórházból**. 
Zseb imádnivaló volt napközben, de este igazándiból bemutatkozott Flónak. A Youtube azért most is a barátunk volt, mert ha találtunk valami “érdekeset”, Zseb elhallgatott. Amit a legtöbbet meg kellett hallgatnunk, mert a kölyök ténylegesen rákattant:
Én szeretem, de amikor meghallotta Mr. Férfi, felkiáltott: “jaj, ne!”.
*egész délelőtt aludt.
**ha jól emlékszem…

Ritkán jönnek az új beszámolóim? Türelmetlenül olvasnál? Kövess Facebookon a - majdnem - napi frissekért!

Címkék: ,

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Judy says:

    A kicsik jobban érzik a frontot, mint mi, azért nyugtalan Zsebibaba. :)A Gangnam Style pedig nagy szám a mi 2 évesünknél is, tiszta PSY a gyerek, ahogy nyomja! 🙂 (És az új számáról, a Gentlemanról még nem is beszéltem! :)))

  2. Arról nem is hallottam. 🙂 De mindjárt meghallgatom 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!