Sub Rosa

Az evőpálcika esete

Kissé bizarr, talán még gyomorforgató bejegyzés következik.

A tegnapi sokkoló (a ház eladási mizéria miatt mindenki mindenkivel összeveszett/veszekedett) napot shusival vezettük le. Zsebnek a nagyi sütött külön halat, így a fílingje neki is megvolt. Persze, ha már azt látta, hogy mi a szülei pálcikával eszünk, neki is azzal kell. El is szedte az enyémet, míg én a halat daraboltam fel neki, majd ügyes fiú módjára dugta is be a szájába, majd a szója szószba, ahogy azt tőlünk látta. 
Nem akartam, hogy a barnás szósz lecsöppenjen a kék ülőgarnitúránkra, ezért menet közben bekaptam még a gyermek kezében lévő pálcát. A hirtelen mozdulat tetszett Zsebnek, játéknak vélte a szitut: nevetve lökött még egy hatalmasat a számban lévő pálcikán, amitől az belém fúródott, egy “hatalmas” lyukat hagyva maga után:
A gyermek apja először nem akarta elhinni, hogy annyira fáj, de amikor meglátta, rögvest megértette… A fotó az én kérésemre  történt… Jött egy stamm pálinkával fertőtlenítés céljából, nehogy elfekélyesedjen. Ez kellett csak nekem! Gondolhatjátok, milyen éjszakám lett tőle!
Mára viszont már nem látszik, csak fáj…

UPDATE: látszik, a gyermek apja megnézte és még ott van.

Ritkán jönnek az új beszámolóim? Türelmetlenül olvasnál? Kövess Facebookon a - majdnem - napi frissekért!

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Arina says:

    Használj gengigelt, attól gyorsabban gyógyul.

  2. Arina says:

    Használj gengigelt, attól gyorsabban gyógyul.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!