Sub Rosa

2015 – elvárások és fogadalmak  

Még sosem tettem újévi fogadalmat. Úgy igazán, most sem fogok. Nem azért, mert nem vagyok szavahihető ember, hanem mert ilyenkor olyan „nagy volumenűeket” szoktak tenni (nem dohányzom, nem iszok többet alkoholt, stb.), amiket vagy feleslegesnek érzek, vagy tudom magamról, úgysem tudok kibújni a bőrömből, úgysem fogok kivetkőzni magamból… Kivételesen mégis vannak most “kézzel fogható” vágyaim, reményeim az újesztendőre.

  1. A legfontosabbat nem írom le – csak úgy babonaságból.

  2. Befejezni a Követést

Ha már a Nanowrimon elkezdtem, és a történet egy nagyobb része össze is állt a fejemben… Egyébként is már legalább 10 éve nem írtam semmit se… Három kész kézirat után leállni? Csak úgy, időhiány miatt? Na, ne! Szóval most újra belevetem magam.

 

  1. Felturbózni a blogom

Eddig még nem mondtam magamra sosem, hogy blogger(ina) vagyok. Csak hobbiból blogoltam, nem sokan olvastok, és veletek, állandó olvasóimmal is inkább baráti jelleget próbáltam kialakítani. Ti vagytok a második családom… De igen, ebben az évben el szeretném érni, hogy lelkiismeret-furdalás nélkül mondhassam magamról, hogy blogger  (esetleg író 😉) vagyok.

  1. A Facebookon (vagy itt) elérni a 100 követőt

Szép lassan gyülekezünk 🙂 

 

  1. Boldog családi életet élni

Ez lesz a legnehezebb elérni. Ehhez együttműködő társ is kellene, na meg olyan természetűnek is lennem. Lusta vagyok, álmodozó, szenvedélyes, de mellette könnyen kétségbeesek és egyáltalán nincs önbizalmam. Pedig ehhez az is kellene, nem?

+1. Jó egészséget mindenkinek!

Ugye, ez a leges-legfontosabb? 🙂

 

Ti tettetek idén fogadalmat?

Ritkán jönnek az új beszámolóim? Türelmetlenül olvasnál? Kövess Facebookon a - majdnem - napi frissekért!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!