Sub Rosa

Zavar, hogy nem látsz? No problem!

Azt vettem észre, hogy ha kirakok valamit a Facebookra, az alig jut el hozzátok, mert a közösségi oldal algoritmusa szerint a Sub Rosa blog bejegyzései vagy érdemtelenek a rajongók számára, vagy promóciós célúak. Nem tudom, melyik, de őszintén lényegtelen is, hiszen annyian nem kedveltétek az oldalt, hogy érdemes legyen pénzért hirdetni. Ennek ellenére szoktam érdekes, vicces dolgokat is posztolni, ami talán érdekelhet titeket is. Például ott osztottam meg, hogy Zseb 90 centi és 12 kg volt a múlt heti védőnői mérésen, vagy a gyerek apjával folytatott következő párbeszédünket:

– Meghal a csaj?
-Nem, mert ez csak egy film. Maximum kiírták a sorozatból. Ha mégis, akkor drága egy film. Biztosítás szempontjából.

De ott kérdeztem meg a véleményeteket is a blog menürendszeréről. Szóval, ha ezek is érdekel titeket, like-oljatok! Illetve mellette pipáljátok ki, hogy kértek tőlem értesítéseket:

face

 

Erről jutott eszembe, hogy van egy-két ember, aki a Google+-on követ. Amióta eme blogszolgáltatót használom, nagyon ritkán posztolom ki oda is a bejegyzéseim, illetve a szociális felületet fel akarják osztani a Guglisok. Ezért, ha nem zavar titeket, hogy azonnal megkapjátok a legújabb írásaim, elég nektek hetente olvasni tőlem, a jobb oldalon iratkozzatok fel a blogra:

blogkövetés

 

Te honnan értesülsz az új posztokról?

 

——

És most menjünk hintázni!

Ritkán jönnek az új beszámolóim? Türelmetlenül olvasnál? Kövess Facebookon a - majdnem - napi frissekért!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!