Sub Rosa

Eredményhirdetés

Elérkezett Zseb születésnapja (és visszakaptam a laptopomat is), itt az ideje eredményt hirdetni!

Először is mindenkinek meg szeretném köszönni, hogy kitöltötte a kérdőívem! Nagyon jól estek kedves, biztató szavaitok, ötleteitek. Amint látjátok, kezdem is megfogadni a sablon változtatással. Nem az igazi még, az az igazság , hogy van egy kép a fejemben, de sehogy se tudom megvalósítani. Amennyiben valamelyikőtök tudna benne segíteni, kérlek benneteket, jelentkezzetek! Meghálálom! 

Szóval egy kis összegzés:

 • Leginkább a hátteret változtatnátok meg. Megfogadom a tanácsot, de úgy látszik, nem megy az olyan könnyen. Szóval egy ideig ilyen ideiglenes kinézete lesz a blogomnak. Próbáltam addig meghagyni a régit, de mivel nincs (és nem is lesz) próbablogom, így ahhoz, hogy lássam és az érdemleges ötleteimet megtartsam, nem tudtam mást kitalálni, mint így megoldani.
 • Néhányotok sokkalja a párkapcsolati, magánéleti írásokat. Egy belső késztetés vezérel ilyenkor, így a továbbiakban is számíthattok ilyen témájúakra, de ígérem, előre jelezni fogom (leginkább védetté teszem, amit nem kell elolvasnotok).
 • Túlságosan szubjektív vagyok. Amennyiben ezt kifejtenétek, megköszönném, mert akkor a későbbiekben odafigyelnék erre is.
 • Több képes beszámolót kérnétek. Hát ehhez kellene egy jó fényképezőgép, egy jó képszerkesztő és egy komolyabb gép. Őszinte leszek, ha nem a gyerek apja által készített képeket használom, akkor mindet az iPhone 5S-emmel (itt a reklám helye) készítem, ami csak 16 GB és mindig (de komolyan mindig  – most is) tele van. Viszont az Instagramra igencsak gyakran posztolok. Kövessetek ott is!
 • Örülök, hogy a témák, amiket érintek, tetszenek nektek. Köszönöm a biztató szavakat!
 • Legtöbbetek ajánlás, mutatás által talált rá a blogomra, ezért kérlek titeket, többször osszátok, híreszteljétek! 
 • A Facebook-oldalt érdemes like-olni, ott naponta többször jelentkezem!

vonal

És akkor jöjjön az, amire mindenki vár!

A könyveket a random.org segítségével sorsoltam ki. Remélem, akik megnyerték örülnek neki, akik meg nem, nem búslakodnak és legközelebb is játszanak (tuti, lesz még hasonló)!

 • Korán Nóra – Anita Diamant: Szajhák és boszorkányok
 • Kovács Anita – Georgette Heyer: Francia négyes
 • Mészáros Judit – Lauren Weisberger: A főnöknőm egy boszorkány

Gratulálok!

Ritkán jönnek az új beszámolóim? Türelmetlenül olvasnál? Kövess Facebookon a - majdnem - napi frissekért!

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Norcsoo says:

  Nagyon tetszik az új háttér. 🙂 A könyvet pedig alig várom, hogy megérkezzen!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!