Sub Rosa

Ismerkedj gyerekkel!

http://tarskereso-kalauz.hu/wp-content/uploads/2014/09/datingwithkids.jpg

Forrás: Tarskereso-kalauz.hu

Állapotosan felfedeztem, hogy a leendő apák milyen vonzóak a nők szemében. Később erre a gyerek apja is felhívta a figyelmem, sőt a hétvégén Csoki is megjegyezte, hogy jövőre már Zsebbel együtt megy csajozni, mert vele sokkal könnyebb helyzetben van.

Na, de mi a helyzet az anyákkal? 🙂

Első meggyőződésem az volt, hogy a gyerek jelenléte csak hátrány a nők számára, hiszen mit lát benne egy potenciális férfi? Van már gyereke, akit mindenkinél előrébb helyez… Férjnél van… Ja nincs gyűrűje, de mivel kicsi még a gyerek, nagy valószínűséggel az apjával él együtt… A teste sem nyerte még vissza az ideális súlyt… Fáradt, nyúzott és még az öltözködésére sem ad, hiszen a gyerek az első…

Valóban így van?

Nem! Bátran kijelenthetem, hogy nem! 

Talán azért, mert jöhet a vállveregetés édi-bédi kétéves fiam van, aki éppen annyira vagány, csibész, hogy felkeltse magára a figyelmet. És ha már a kisfiú mellé lehajol egy apajelölt az anyát is észre kell venni, sőt rá is kell mosolyogni, hiszen mégiscsak ő van azzal a tüneménnyel!

Először nem akartam hinni benne. Ó, ugyan már! Az, hogy egy nő megáll megcsodálni egy kisbabát, még természetes, de ez a hajlam nincs benne a férfiakban! Ó, dehogy nincs! 🙂

Ülünk egy asztalnál a padon a sörfesztiválon. Kettesben vagyunk Zsebbel, várjuk a többieket. Jön egy fiatal pár, akik helyet kérnek mellettünk. Csak tessék, bőven van hely, kényelmesen elférünk. A nő elmegy vásárolni, vécére, vagy ki tudja, hová, a férfi (helyes, húszas évei végén, harmincas évei elején járhat) lopva Zsebre mosolyog. Valószínűleg ez a fiamnak is feltűnik, mert a lába mellé dob egy kard alakú fogvájót. A férfi észleli, lenéz, majd érdeklődve Zsebre néz, aki a földre mutogatva kéri vissza, amit ledobott. A férfi első körben rám tekint, de én csak félrehajtott fejjel nézem a jelenetet. Ez az ő csatájuk, nem folyok bele. Zseb csalódik, mert most nem olyannal hozta össze a Sors, aki visszaadná, a férfi elfordulva tovább várja az asszonyt. A fiamnak viszont nem kell több! Még hogy őt ne vegyék figyelembe?! Lekapja az asztalról az ásványvizes palackot és teljes erejéből a férfi lábához vágja. Későn kapcsolok, hiába kiáltok fel, hogy Ne! A palack a lábat súrolva (remélem, nem ütve) landol a földön. Ezt már mosolyogva odanyújtja nekem. Ha nem lennék zavarban, talán a köszönömön kívül még többet is kinyöghetnék elindítva egy beszélgetést. 🙂

vonal

Sétálunk a sörfeszt területén. Zseb minden áron ki szeretne menni a forgalmas útra, ezért úgy érzem, jobb, ha visszarángatom az apjához. Szerencsémre meglát egy különös szirénázó autót, ami jó ürügyet szolgál számomra:

– Gyere, visszamegyünk apához, és elmeséljük, milyen nínó autót láttunk!

Ebből az elmesélés maradhat meg benne, mert a következő standnál, ahol egy fiatal srác törölgeti a pultot, megáll. A kezét a bácsi elé helyezi, majd miután a figyelmét sikerült magára vonnia, nagy gesztusokkal mutogatni kezdi neki, hogy az úton ment egy nínó autó. A srác félre dobja a törlőruhát, lekönyököl hozzánk a pultra, mosolyog, és megdicséri, milyen nagyszerű gyermek. Végül hozzám fordul:

– Hány éves?

– Kettő – mosolygok vissza rá, de zavaromban ahelyett, hogy folytatnám a beszélgetést, Zsebhez fordulok. – Apának is mondjuk el, jó?

vonal

Utolsó kört futjuk aznap este. Fáradt, szeretné, ha felvenném. Nem megy, amit meg-megért. Nem mindig, olyankor lefekszik a földre. Most is, nézi a repülőt az égen, és mutogat fel rá:

– Repcsi, repcsi, repcsi…

– Segítsek? – hallom a hátam mögül egy szexi férfi hangot.

– Nem kell, köszönöm! – fordulok csak éppen annyira hátra, hogy ne legyek illetlen.

– Biztosan? – most kellene elfogadnom a segítségét! De én balga, ütöm az ebet a karóhoz!

– Igen, csak a repülőket nézi!

– Ó, az nálunk is szokás! – nevet fel az apuka, és továbbáll.

vonal

 Ergo nem kell attól tartani, hogy gyerekkel nem lehet ismerkedni. Éppen ellenkezőleg! Ráadásul az otthon begyepesedett szívünknek is jól jön néha egy kis flört (vagy csupán egy kedves mosoly egy kedves idegentől). Ha nincs még gyereked, se aggódj! Kérj egyet kölcsön a húgodtól, nővéredtől, sógornődtől! Biztosan szívesen odaadja, még hálás is lesz neked, mert kap cserébe néhány szabad órát!

Szóval lányok, asszonyok irány gyerekkel hódítani!

 

Ritkán jönnek az új beszámolóim? Türelmetlenül olvasnál? Kövess Facebookon a - majdnem - napi frissekért!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!