Sub Rosa

Vegyél kastélyt és segíts a beteg gyermekek gyógyulásában!

A legszörnyűbb egy édesanyának, ha a gyermekét szenvedni látja – ahogy nyöszörög, sír a fájdalomtól, ahogy összegörnyedve próbálja enyhíteni a rettentő hasi görcsöket. Egyetlen egy személy van, akitől ilyenkor reményt, segítséget, gyógyulást remél: a mellette féltőn remegő anya! Ekkor nincs megállás: irány a kórház, ahol biztosan véget vetnek a végtelennek tűnő szenvedésnek!teddy-562960_640

Ha tudnak, ha jól felszereltek. Budapest, sőt az ország egyik legjobbjának tartott Bethesda Gyermekkórház is gondokkal küzd. Éppen a napokban romlott el náluk egy fontos műtéti felszerelésük, a laparoszkópos optikai eszköz, mellyel felmetszés nélkül végezhetnek hasi beavatkozásokat a gyermeksebészek.

Marton Anna, aki gyermekként hosszú ideig mondhatta magát is a kórház kisbetegének, hálája jeléül aukcióra bocsátott egy „gigantikus méretű, csipkézett tetejű mézeskalács-kastélyt”.

Anna tavaly karácsonykor döntötte el, hogy idén hatalmas fába vágja a fejszéjét és megépíti álmai mézeskalács-házikóját. Hónapok során sikerült megvalósítania, és a végeredmény egy 40x40x50 centiméteres hófödte kastély lett.

mezeskalacskastely-1-480x600

Kezdetektől jótékonysági céllal készítette a mesterművet, amire holnap (azaz december 23-a) 18:00 óráig lehet licitálni a mezeskalacskastely@gmail.com e-mail címen keresztül. Az árverés részleteit Dr. Novák Hunor Facebook oldalán követhetjük nyomon. Anna a befolyt teljes összeget a Bethesda Kórháznak ajánlotta fel!

mezeskalacskastely-2-406x600

A kastélyt Budapesten és környékén vehetitek majd át személyesen.

A laporoszkópos eszköz pótlására maga a kórház is gyűjtést indított. Amennyiben mindenképp segítenél a beszerzésében, a felajánlott összeget a kórház számlaszámára (Bethesda Kórház Alapítvány 
Számlaszám: 10300002-20350699-70073285) utalhatod. A megjegyzésbe írd oda: optikai eszköz.

Remélem, Anna gyönyörű mézeskalács-kastélya egy boldog család ünnepi asztalának éke lesz, míg a kórház egy új laporoszkópos optikai eszköz tulajdonosa lesz!

Ritkán jönnek az új beszámolóim? Türelmetlenül olvasnál? Kövess Facebookon a - majdnem - napi frissekért!

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!