Sub Rosa

Gyerekszáj 5 – Strandon

Szeretünk strandra járni. Zsebet már 3 hónapos korától hordtuk babaúszásra. Igaz, hogy utána az uszodaszemölcsök miatt abbahagytuk, viszont a víz szeretete megmaradt nála. Kivéve a merülés. Az lehet, hogy drasztikusabb volt a pici lelkének, mint azt anyu gondolta volna.  Ennek ellenére keveset járunk. Uditnál van kerti, felfújható medencéje, de ott alig vagyunk. Jó lenne elhozni,… Tovább »

Önállóan jár! (plusz kis ekcémás téma)

Már Firenze előtt megmutatta, hogy képes 4-5 lépést, ha nem többet önállóan is megtenni. Olaszországban is szórakozott azzal, hogy két betongolyó között kalimpálva ingázott. A születésnapja óta pedig meg sem áll. Néha fenékre ül, néha megkapaszkodik, néha mászva folytatja, de most már, ahol csak tud, neki indul – a nagyvilágnak. Egyre ügyesebb 🙂 Videó még… Tovább »

Úszni voltunk

Továbbra is járunk (most már vasárnap) babaúszásra. Egyre jobb, Zseb egyre kevesebbet sír, talán már élvezi is. (Vagy csak úgy van vele, hogy faarccal elviseli, ha már nekünk örömet okoz…) Most a “tanárnénink” megbetegedett, így egy másik hölgy tartotta az órát. Apumnak jobban tetszett, mert ő nem egy játékbabával mutogatta meg a dolgokat, hanem mindig… Tovább »

Az elmúlt napok eseményei

Babaúszás – merülés Nem hiszem, hogy az összes babaúszásról külön fogok beszámolni, a mostaniról is csak néhány szót ejtenék. Most kevesebb sírással úsztuk meg, mert korábban mentünk egy kicsit – meg is jegyezték, hogy csak 9-kor kezdődik –, és megetettem még az öltözőben. Azt mondják, hogy előtte fél órával ne egyen a pici, viszont ha… Tovább »

Babaúszás – 1. felvonás

Többször írtam arról, hogy szeretnénk vinni babaúszásra Zsebet. Amint betöltötte a harmadik hónapot, kértem is a dokinőtől egy orvosi igazolást hozzá. A legközelebb hozzánk Heves megyében van, félúton hozzám és Mr. Férfihez. Rákerestem a neten, és amikor először néztem még vasárnapra írták, azóta pedig nem nagyon nézegettem. Pénteken telefonon beszélgetünk Mr. Férfivel róla, így szerencsére… Tovább »

Kéretlen tanácsokkal menjenek a fenébe!

Tegnap betöltöttük a harmadik hónapot. Ettől fogva szabályszerűen vihetjük babaúszásra. Viszont hozzá kell még szereznünk egy orvosi igazolást, így úgy döntöttünk az apjával, hogy a mai babaúszást kihagyjuk, inkább elvisszük itthon a strandra. Apum utána járt, milyen az itteni víz, és bár nem a legszuperebb, de azért nem is a legrosszabb. Ha már tanuszodákban, az… Tovább »

Internet nélkül…

… megáll a világ. Legalábbis az enyém.  Se dolgozni, se blogolni nem tudok. Mondhatjátok, hogy legalább több időt tölthetek a picimmel, de így még Mr. Férfivel sem tudom felvenni a kapcsolatot. A hétvégi apukáknak ez az átka: csak online lehet jelen a babó életében. Amíg Magyarországon van, addig nincsen gond, hiszen a családi csomag révén… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!