Sub Rosa

Meg sem lepett, hogy véres a bugyim…

Mikor menstruáltam utoljára? A franciaországi út során… Úgy június 15-e táján jött meg… Mostanság elég pontos, nem úgy, mint ahogy Zsebbel volt… Emiatt július 16-án már sejtettem, hogy megfogant bennem egy lélek, de a teszt igazán csak 25-én mutatott pozitívat. Akkor még nem is gondoltam, hogy ezzel a számítással milyen problémák adódnak. Az első két… Tovább »

4 vagy 5 hetes – avagy a teakérdés

A terhes naptárak mind megegyeznek abban, hogy a szülés várható ideje 2013.április 26. Kígyó éve, bika csillagjegy. A kettőnek a jellemvonásait nézzük, akkor még inkább leánygyermeket szeretnék. J Abban viszont nem egyeznek meg, hogy melyik hétnél is tartok. A Kismama Magazin 9 hónap alkalmazása az okostelefonomon, 4 hét 5 napot jelez (napi tanácsa: a telefonra ragasztott szerelmeslevél…), viszont ezen… Tovább »

Újabb pozitív

Ezen ugye Ti is látjátok a két csíkot (a baloldalit is)? J Fiatal Lány szerint pszichésen betegszem meg, ami abból áll, hogy a hétvégéken, ünnepnapokon érzem úgy, hogy orvoshoz kellene mennem – vagy kellene egy terhességi teszt. Direkten otthon hagytam a tesztet, ne idegeskedjek a hétvégén. Természetesen, mivel csak egyetlen egyet csináltam, így a bizonytalanságom egyre… Tovább »

Türelmi időszak

  Úgy tűnik, az imádságaink meghallgatásra találtak. J   Lehet, hogy túl korán írom meg ezt a posztot, debabonaságból a múltkoriból kiindulva most szétkürtölöm a világnak. Miért is? A pogány vallásokban (amit jómagam is vallok) azt tartják, hogy a legnagyobb hatalom az akaratnak van, és ha a világon mindenki ugyanakkor ugyanarra gondol, akkor az teljesül is. Ebből… Tovább »

5 napos terhesség

Az előző posztot később olvashatjátok, mint ezt, mert ugyan elkezdtem a holland beszámolót, de még nem fejeztem be. Ezt pedig muszáj kiírnom magamból!   Sikerült!   A gyógyszerek hatottak, volt peteérésem, Mr. Férfi pedig megtermékenyített. Gondoltam kedden.   Az egész a holland úton kezdődött, éppen azon a héten kellett volna menstruálnom. Pontban a 27. Ciklusnapomon pecsételni… Tovább »

Majd jövök…

Pecsételés, a Clistylbegitet nem kezdtem még el, 39. Cn, negatív teszt… Majd kedden, hazatérve beszámolok mindenről… KEDDIG OLVASSÁTOK A CSIRIPELÉSEIMET (tweet), MERT A SZÁLLODÁKBAN LESZ WI-FI S VAN EGY OKOSTELEFONOM IS!:))) Ritkán jönnek az új beszámolóim? Türelmetlenül olvasnál? Kövess Facebookon a – majdnem – napi frissekért!... Tovább »

Felesleges pénzkidobások

Minden összejött, a pénz meg folyik ki a kezem közül. Vasárnap pecsételni kezdtem, ami nem váltott át pirosba. Így még reménykedtem, hogy a későbbi ovum mégis sikeres volt. Ezért kivártam a 10 napot, és vettem egy 10 napos terhességet kimutató tesztet. Egy álmatlan éjszaka után az volt az első dolgom.Negatív lett. Biztosan nem vagyok terhes, biztosan… Tovább »

Femme like you… avagy a föld napi rövidecske filozofálásom a hónapról

Boldogságos jó reggelt! Elég sokáig húzódott a menstruációm, már a 14. CN-nél tartok (ha a pecsételéseket is beleszámítom, és miért ne számítanám…). Pénteken volt egy fura tesztem, ami másnap reggelre két erőteljes csíkban állapodott meg (a teszt még így is halványabb volt, mint a kontrollcsík). A többször említett menstruációs naptárom szerint ma kellene ovulálnom. Ezért… Tovább »

Fáradt péntek

Még mindig kell a tisztasági betét. Még mindig viszketek. Még mindig csak “arra” tudok gondolni. Egyébként ma volt az első érvénytelen tesztcsíkom. Először a tesztcsík jelent meg, az átcsúszott a kontrollcsíkra, majd tovább csusszant, ki a keretből. Ha jobban megnézzem, még két igen halvány csíkot vehetek ki belőle – amíg távolról vizslatva hófehér az egész…. Tovább »

Újabb felesleges teszt

Ahhoz, hogy a menses hiányában felhívjam a dokim, első lépésben csináltam egy terhességi tesztet. Természetesen negatív lett. Tudtam, hogy az lesz, most már feladtam, hogy valaha is pozitívat fogok tesztelni (na jó, azért még reménykedek ebben az egy hónapban – utána egyéb kivizsgálásokra küldenek). Mellette ezzel is álmodtam. A hasam akkora volt, mint most (nincs… Tovább »

A hónap első kísérlete

  Szerdán elmentem nődokihoz. Megnyugtatott, hogy a tüneteim a gyógyszereknek köszönhető. És menjek vissza:   a következő ciklus 15. napján UH-ra, megnézi, hogy van-e érett petesejtem, ha 5 napig nem jön meg, utána.     Nem tehetek róla, azt érzem, hogy babát várok. Így csak a másodiknak tudok esélyt adni. Ennek ellenére a kétség tovább… Tovább »

Várakozás

Kezdem azzal, hogy Mr. Férfi tegnap délután elutazott, és nem is jön haza február 22-éig. Jobban mondva 20-án hazaugrik néhány órára, de van egy olyan érzésem, hogy egy 10 órás repülőút és 7 óra eltolódás után lenne kedve (ereje) szexelni, azzal a tudattal, hogy pár órán belül beül az autóba, és végigszáguldja az országot. Hétfőre… Tovább »

Negatív…

Nem bírtam tovább. A ciklusom 34. napján – a múlt hónapban ekkor jött meg – csináltam egy terhességi tesztet, ami szépen kimutatta, hogy nem és nem; nyugodtan bontsam fel azt a nyavalyás bort. Jobb, hogy megnéztem, mert azt az öt percet leszámítva, míg lelombozódva ültem Mr. férfi mellett – akit kevésbé érintett meg a dolog… Tovább »

Várakozás

A nap (inkább a tegnapié) legrosszabb híre: tönkre vágtam a netbookom. Most is rajta írok, szóval a szoftver része szerencsére nem sérült, a külső háza annál inkább. Egyszóval (jó többel): nem lehet lecsukni a tetejét. A délelőttöm nagy része így azzal telt, hogy szervizekkel beszéltem a javításáról. A legbízhatóbb az volt, hogy ők maguk megragasztják… Kíváncsi vagyok,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!